Protest zbog blokade računa 1

Uoči šestog kola fudbalski potres zadesio je Vranje. Fudbaleri Dinama na čelu sa predsednikom i trenerom Draganom Antićem na stadionu Jumka su održali umesto treninga protestni skup upozorenja, zbog loše finansijske situacije u klubu.

– Postoji opasnost da zbog blokade računa kluba bude suspendovane sve mlađe selekcije Dinama, kao i da mi ne odigramo utakmicu protiv Proletera. Čekam ishod razgovora koje ćemo imati sa čelnicima gradske uprave i onda će se znati dalja sudbina, rekao je za Danas Antić, računajući na povoljan ishod i stabilizaciju finansijskih prilika.

Vranjanci su prvi na tabeli i od početka ove sezone istakli su kandidaturu za jedno od mesta koje vodi u superligaško društvo. Da li te ambicije može da izdrži gradska kasa u Vranju iz koje je klubu namenjeno skromnih osam miliona, uz minimalnu podršku sponzora teško da se može potvrdno na pisati, kada se zna da prvenstvo u Prvoj ligi Srbije košta između više od 30 miliona dinara.

Šesto kolo

U šestom kolu derbi se igra u Novom Pazaru, gde domaćin dočekuje Radnički 1923 iz Kragujevca. Oba tima imaju po devet bodova. TSC dočekuje Bežaniju kao favorit, kao što sem pobede Sinđelića protiv Teleoptika sve bi bilo ravno nebeskom čudu. Ostali parovi 6. kola: Jagodina – Inđija, ČSK Pivara – Sloboda, Metalac – Temnić 1924, Budućnost – Radnički Pirot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari