Prvi čovek Zvezde u obraćanju medijima vređao Partizan i optužio večitog rivala da ima pomoć sudija 1Zvezdan Terzić. Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obratio se medijima po završetku prvog dela sezone, a analizirajući dešavanja u domaćem prvenstvu na uvredljiv način je govorio o Partizanu.

„Kako se delegiraju sudije? Posebno one u VAR sobi gde je važnije nego na terenu. Jako pokvareno od strane sudijske organizacije. Jovanović je dobar sudija, ali ima lošu nameru protiv Zvezde, a sa autoritetom koji ima kada zovne iz VAR sobe teško će sudija na terenu odbiti asistenciju. Takođe, Partizanu sudi arbitar čiji je brat u redovima crno-belih, i šta mi da kažemo? Bravo Filipoviću? Tražili smo bilo koga od sudija osim Jovanovića, a protiv Čukaričkog nam je delegiran baš on. Mnogo puta smo prećutali jer smo bolji i kvalitetniji, nismo želeli da budemo kao oni plači***ke. Ali smo morali da reagujemo posle tri saopštenja Partizana u jednom danu“, rekao je Terzić.

On je dodao da crno-beli imaju pomoć sudija u utakmicama Superlige Srbije.

„Kad god govorimo o Partizanu moramo da govorimo s poštovanjem. Govorio sam da imaju vetar u leđa i pomoć sudija. Istakli smo gde im je pomagano. Penal u derbiju, to je sramno, niko osim onog naučnika iz VAR sobe ga nije video. Da nisu imali pomoć bilo bi 20 bodova razlike, ali su u Evropi u nekoliko utakmica pokazali da mogu da odigraju dobro. Petrić odlično vodi tim. Sa druge strane, mi smo bili dobro upakovani i nismo dozvolili sebi kiks“, rekao je prvi čovek Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari