Rade Bogdanović za Danas: Čestitam Vidiću na hrabrosti da se bori protiv svih, Džajić bi bio samo ikebana u FSS

Ostavite komentar


  1. Sve tačno u centar. Kada bi svi funkcionisali kao Rade u sferama javnog života gde bi nam bio kraj. Glava služi da se misli njome. Kod nas je nažalost malo Radeta.

  2. Rade legendo! Meni bode oči i činjenica da je Vidića podržalo Jedinstvo Ub, a znamo ko je tamo.

  3. Rade,svaka čast ,ko i uvek,pravo i tačno zboriš ! Velika je ova bara i tu Vidić nema šansi,na žalost ..

  4. Čovek priča istinu koju svi znamo, a opet smo nemoćni da bilo šta promenimo.. Puno pijavica, zaostalih repova koji se fino drže radi svoje dobrobiti, a ne radi fudbala.

  5. Ne sećam se kada sam pročitao tekst koji daje nadu. Jer je Rade Bogdanović čovek koji muški govori o jednoj od naših tragedija.

  6. Nije vas sramota da tražite intervju od gospodina Bogdanovića, nakon što ste pre samo par meseci vodili hajku protiv njega zbog „seksizma“ i „mizoginije“. Njemu svaka čast na izjavama i hrabrosti.

  7. Kako je interesantno,da se sve unapred zna i teško se fotelje i dobra mesta ostavljaju ili predaju…Isto kao i u svim drugim sferama,a još o novca nije ni stigao da priča…

  8. Ako Vidic pobedi. Treba kompletnom FSS da uruci otkaz. Sutradan da raspise konkurs i sve iznova

  9. Džajić je suviše star za ovakvu funkciju, svaka čast Vidiću, na čelu FSS treba da bude tim specijalac, treba se izboriti sa bandom S N S

  10. Konacno da ovaj pametnjakovic kaze nesto tacno, za Vidica bravo i pravi covek, a sto se ticeDzajica on je isturen da bude slika bez tona.

  11. Previse ste prostora dali g. Bogdanoviću da komentarišite sve i svašta već duže vreme, a bio je prosečan fudbaler, nista posebno… ne sećam se da je blistao za nasu reprezentaciju !!!!!

  12. Hrabar covek. Podseca na film „nesalomivi“. Sam protov mafije. Neverovatna zelja, upornost i hrabrost. Za svaku pohvalu.

  13. Tipično Srpski,ne može Vidić biti veći od zemljaka Đorića,a ovima sa Uba je dosta Džajine vladavine,tako da svi predlažu nekoga ko nije njihov.MOŽE BITI SAMO SNesovac.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.