Radonjić oprezan pred gostovanje Ciboni 1Foto: Starsport

Cibona je u seriji pozitivnih rezultata, a Crvena zvezda sutra stiže na megdan „vukovima“ u oslabljenom sastavu bez čak trojice igrača – Branka Lazića, Ostina Holinsa i Maika Cirbesa. Te činjenice pozivaju na oprez trenera Dejana Radonjića uoči meča u prestonici Hrvatske od 19 časova, na kraju 23. kola ABA lige.

„Idemo u Zagreb da odigramo meč protiv jako talentovane ekipe koja je u odličnoj formi. Na nažu žalost posle Barselone imamo novi problem i opterećenje jer nam se povredio Branko Lazić koji će odsustvovati 2-3 nedelje što nam dodatno otežava situaciju. Podsećamo, i dalje nemamo Holinsa i Zirbesa koji još nije počeo sa treninzima. Moramo biti svesni da u ovako otežavajućim okolnostima moramo da odigramo dovoljno dobro i dođemo do pobede, što zbog potrošnje tima i novih povreda neće biti uopšte lako“, istakao je šef struke Crvene zvezde.

Ognjen Dobrić bio je jedan od boljih pojedinaca u poslednjem meču crveno-belih, na evroligaškom gostovanju Barseloni. Popularni Šegi biće uzdanica Zvezde i u Zagrebu.

„Idemo u goste jako mladom i poletnom timu koji uz to ima i nekoliko vrlo iskusnih igrača. Imali smo vrlo zahtevnu utakmicu u Barseloni, a ovaj vrlo kratak period iskoristićemo se da spremimo naredni meč i osvežimo se koliko god je to moguće. Neće biti lako ostali smo i bez kapitena Lazića rotacija nam je skraćena, ali moraćemo da odgovorimo energijom na agresivnost mladog tima kakav je Cibona“, razmišljanja je Dobrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari