Radonjić: Volters nikad bolje 1Foto: STARSPORT

Ne hvali svoje izabranike Dejan Radonjić tako često, ali je noćas jednostavno morao i to uradio sa slašću. Košarkaši crvene zvezde odigrali su dominantno i košarkaški izvrsno u Tel Avivu ostvarivši protiv Makabija prvu ovosezonsku pobedu u Evroligi (63:75). Radonjić je u superlativu govorio o nastupu Nejta Voltersa, koji je meč završio sa 17 poena i četiri asistencije.

Odmah nakon meča, Dejan Radonjić upitan je za nastup Nejta Voltersa protiv bivšeg kluba.

„Ovo je jedna od njegovih najboljih partija u Crvenoj zvezdi, ne samo ove sezone jer je i pre proveo jednu sezonu sa nama. Na početku je bilo problema jer je kasnio na početak priprema, a onda je imao povredu i odsustvovao je nekoliko dana. U poslednjih deset dana radi veoma vredno, svaku utakmicu je sve bolji“, istakoa je trener Radonjić, podestivši javnost na sijaset problema koje ima njegova ekipa.

„Na svakoj utakmici Evrolige mi imamo ogromnu motivaciju. Sigurno je i Nejt imao veliku motivaciju i doprineo je puno da pobedimo. Iskren da budem, imali smo specifičan period za nama. Ostali smo u Istanbulu bez Holinsa, Dobrić i Davidovac su se vratili posle dužeg vremena i igrali u ABA ligi prethodni meč. Igrali smo veoma dobro, svako pojedinačno. Vajt nije spreman, potrebno mu je još dva meseca da se vrati, ali se nadam da će svi ostali biti brzo u trenažnom procesu“, istakao je Dejan Radonjić posle utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari