Radonjić Zvezdašima: Niko ne zna šta donosi sutra, možda će nam se putevi ponovo ukrstiti 1Foto: Starsport

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, koji je u četvrtak potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, oprostio se od navijača crveno-belih izjavom koja je dostavljena medijima.

Crnogorski stručnjak nije hteo da otkriva razloge zbog kojih je otišao iz Zvezde, a pristalicama kluba sa Malog Kalemegdana poželeo je zdravlje i sreću, uz poruku: „Možda nam se opet ukrste putevi“.

„Dragi Zvezdaši, doneo sam odluku koja ne samo da nije bila laka, već naprotiv izuzetno kompleksna i zahtevna. Ne želim da ulazim u razloge onoga što je prevagnulo, ali jedno je sigurno, da uslovi mog ugovora ni u jednom trenutku nisu bili prelomni faktor“, objasnio je Radonjić, a zatim dodao:

„Crvena zvezda je iznad svih nas, i sve što smo uradili za moja dva mandata uradili smo zajedno na šta sam veoma ponosan. Niko ne zna šta donosi sutra, možda će nam se putevi ponovo ukrstiti. Crvena zvezda će uvek biti deo mene, i to niko i ništa ne može da promeni. Svima vama želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha a Zvezdi želim da produži niz trofeja i navijačima donese još mnogo radosti“.

Radonjićev drugi mandat na klupi Zvezde trajao je godinu i po i u tom periodu osvojio je šest trofeja, zaključno sa titulom prvaka Superlige u finalu protiv FMP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari