"Radonjizam" na delu – Da li Crvena zvezda ima recept za Makabi? 1Foto: STARSPORT (arhiva)

Registruj se na meridianbet.rs i čeka te bonus za klađenje

Iznenađujuće ili ne, ekipa Armanija ove sezone beleži sjajne rezultate u Evroligi, a pre samo nekoliko dana upisali su „recku“ i protiv Crvene zvezde.

Ipak, ovo nije priča o italijanskom već o srpskom timu, koji se već sada nalazi pred novim izazovom.

Crvena zvezda ove sezone, nije tajna, igra uz mnogo uspona i padova, promene rostera, trenera… Jedne nedelje košarkaši donesu veliku radost navijačima, a već sledeće pokleknu pred, slobodno se može reći, i manje kvalitetim timovima.

Ako biste pitali „Delije“ šta očekuju od utakmice protiv Makabija – verovatno ni sami ne bi znali šta da vam kažu. Ako biste pitali košarkaše – odgovor bi bio jednoglasan – daće sve od sebe da pobede i u narednoj utakmici, koja rezultatski i nije mnogo bitna.

I mi im verujemo na reč. Jer, ma koliko utakmica nije takmičarskog značaja, pobednički mentalitet i glad za trijumfom je uvek tu.

U to ime, Meridian je rešio i danas da počasti sve one koji nikada ne odustaju. Kako? Tako što im donosi sjajan bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, a može se preuzeti klikom OVDE.

Ne, nije nikakva greška u pitanju, samo JEDAN KLIK je dovoljan i novac je spreman za korišćenje.

Vratimo se sada na košarku i naše današnje junake. Pogled na tabelu i na prethodne duele ostavlja samo jedan komentar, a u našem narodu se to kaže – mrtva trka. Poslednjih godina ova dva kluba odigrala su 11 mečeva, a Zvezda je upisala pet pobeda.

Poslednji put se to desilo pre tačno godinu dana, a u decembru prošle godine slavio je Makabi i to na svom terenu.

Ipak, „Radonjizam“ je idealan recept za Skotija Vilbekina, pa se nadamo da će i ovog puta „upaliti“. Do tada, kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE, ali ne zaboravite i da vas u Meridianu čeka novi virtual pod nazivom Instant Euroleague Legends.

Ne smete propustiti, verujte nam na reč!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari