Radovan Pankov propušta početak sezone 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Moraće Dejan Stanković u hodu da rešava kadrovske probleme, nakon što je Radovan Pankov na meču sa Jedinstvom Putevima povredio ligament kolena. Prema saznanjima Sportskog žurnala, povreda je teže prirode i primoraće iskusnog defanzivca da propusit početak sezone 7. jula.

Pankova očekuje pauza od minimum mesec dana, što znači da neće biti na raspolaganju šefu struke Crvene zvezde za start domačeg prvenstva, ali i kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona.

Stanković se suočava sa još jednim problemom; na pripremama u Sloveniji, moraće da osmisli način na koji će organizovati treninge, s obzirom na to da od štopera na raspolaganju ima samo Aleksandra Dragovića i Strahinju Erakovića.

Prisutan je i Vuk Bogdanović, novajlija iz Rada, ali je teško očekivati da će on biti deo takmičarske ekipe, barem u uvodnom delu sezone.

Stefan Leković, za koga će svakako biti minuta, trenutno je sa U19 reprezentacijom na Evropskom prvenstvo u Slovačkoj, a tamo je i Andrej Đurić, s tim da će on sigurno na pozajmicu u Domžale, da u Sloveniji sakuplja minute.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari