Remi Srbije i Portugalije u Beogradu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Prosli put su nas Portugalci pobedili na Marakani na silu i to im nije trebala pobeda, na svetskom prvenstvu nas Feliks Brih ostetio samo tako, e da i nas bog pogleda, a i da smo pobedili ne bi bilo nezasluzeno, fala bogu.

  2. Prvo poluvreme – bili smo razbijena materija. Ulaskom Radonjića, sve je bilo „egal“ i naša blaga dominacija. Gol CR7 je diskutabilan, sudija je odlučio da nema gola, bez obzira da li je lopta celim obimom prešla liniju.

  3. Da smo imali na golu boljeg golmana,verujem da bi pobedili.Nizerazredni golmani kod prvog gola loptu bi boksovali,nebi dozvolili da im omaleni igrac da gol sa 4 metra od gola.Ako hocemo pobede trazite golmana koji zna da istrcava na nabacene lopte.Golman je kriv i kod ne ponistenog gola zbog lose procene u istrcavanju.

  4. Ne mogu nikako da razumem, ko je s kim i na koji način sklopio ugovor o prenosu nacionalno tima, tako da ko nema kablovskog operatera, ne samo što ne može da gleda prenos, nego ne može ni golove da vidi.
    Očigledno je i to bilo zabranjeno ugovorom. Sinoć sam uzalud čekao dnevnik RTS-a.
    Sramota.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.