Ronaldo doneo bod Mančesteru u nadoknadi vremena, Viljareal bolji od Jang Bojsa 1Mančester Junajted, arhiva Foto: EPA-EFE/ PAOLO MAGNI

Fudbaleri Atalante i Mančester junajteda odigrali su večeras nerešeno 2:2, u četvrtom kolu Grupe F Lige šampiona.

Atalanta je povela u 12. minutu golom Josipa Iličića. On je šutirao sa vrha šesnaeserca, a lopta je završila u gollu posle loše intervencije Davida De Hee.

Mančester je do izjednačenja stigao u prvom minutu sudijske nadoknade golom Kristijana Ronalda, kome je odlično petom asistirao Bruno Fernandeš.

Novo vođstvo Atalanti doneo je Duvan Zapata u 57. minutu. On je utrčao u šesnaesterca, ostavio iza sebe Megvajera i rutinski savladao De Heu.

Konačan rezultat postavio je, odličnim volejem sa 16 metara, Kristijano Ronaldo u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

U drugom meču Grupe F Viljareal je kao domaćin pobedio Jang Bojs sa 2:0.

Strelci za Viljareal bili su Etjen Kapu u 36. i Arno Danžuma u 89. minutu.

Mančester i Viljareal dele prvo mesto sa sedam bodova, Atalanta je treća sa pet, dok je Jang Bojs poslednji sa tri.

U narednom kolu, Mančester će gostovati Viljarealu, dok će Jang Bojs dočekati Atalantu.

Fudbaleri Lila pobedili su večeras na gostujućem terenu Sevilju sa 2:1, u utakmici četvrtog kola Grupe H u Ligi šampiona.

Sevilja je povela u 15. minutu golom Lukasa Okamposa, a Lil je izjednačio pogotkom Džonatana Dejvida iz jedanaesterca u 43. minutu. Pobedu francuskom timu doneo je Žonatan Ikone u 51. minutu.

Lil je ostvario prvu pobedu u grupi i drugi je na tabeli sa pet bodova. Sevilja je i dalje bez pobede i sa tri boda je poslednja.

U drugoj utakmici u toj grupi Volfsburg je na svom terenu pobedio Salcburg sa 2:1.

Salcburg je prvi na tabeli sa sedam bodova, a Volfsburg je treći sa pet.

Fudbaleri Juventusa plasirali su se večeras u osminu finala Lige šampiona, pošto su u Torinu pobedili Zenit sa 4:2, u utakmici četvrtog kola Grupe H.

Crno-beli su poveli u 11. minutu golom Paula Dibale, a gosti su izjednačili autogolom Leonarda Bonučija u 26. minutu. Juventus je poveo golom Dibale iz jedanaesterca u 58. minutu, a dva gola prednosti doneo je Federiko Kjeza u 74. minutu.

Konačan rezultat postavio je Alvaro Morata golom u 82. minutu, na asistenciju Dibale.

Juventus je prvi na tabeli sa svih 12 bodova, a Čelsi je treći sa devet. Zenit ima tri boda na trećem mestu, a Malme je bez bodova.

U petom kolu Juventus će 23. novembra igrati na Stamford Bridžu protiv Čelsija, a Zenit na gostovanju protiv Malmea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari