Rukometašica Teodora Veličković sportiskinja godine u izboru portala „Kragujsporta” 1Foto: Kragujsport/RK Radnički Kragujevac

Igračica Rukometnog kluba „Radnički” iz Kragujevca po izboru sportskog portala „Kragujsport” je sportiskinja godine za minulu 2021. u gradu na Lepenici. Teodori je ovo priznanje i trofej zvanično uručeno 27. januara.

Rukometašica Radničkog Teodora Veličković (20) je ove sezone u igračkom smislu eksplodirala i pokazala svu raskoš talenta koji poseduje. Najbolji je strelac Arkus lige sa postignutim 91. golom u 11 utakmica, a ovih dana je dobila još jedno važno priznanje, ističu u RK I SPD „Radnički” iz Kragujevca.

U izboru kragujevačkog sportskog portala „Kragujsport” glasovima čitalaca i stručnog žirija je proglašena najboljim sportistom grada Kragujevca 2021. godine.

– Pre svega, drago mi je što je duga po redu dodela nagrada za sportistu godine prošla u najboljem redu, iako su napravljene značajne izmene u odnosu na prošlu godinu. Takođe, može se reći da je Teodorino izglasavanje bilo očekivano, obzirom na rezultate koje postiže sa ekipom Radničkog u ARKUS ligi. Za kraj, želeo bih da poželim sreću Teodori i RK „Radnički” u daljem toku prvenstva, izjavio je tim povodom Đorđe Pavlović, operativni direktor portala „Kragujsport”.

Teodora je rukometom počela da se bavi u rodnom Nišu, a nakon beogradskog „Juniora”, član „Radničkog” je od februara 2019. godine, gde je doživela punu afirmaciju.

– Izuzetno sam počastvovana dodeljenim priznanjem, ali moram da naglasim da do njega ne bi došlo bez kolektivnog rada. Zahvalnost dugujem pre svega saigračicama, trenerima i svim ljudima u klubu bez kojih ne bih došla do ovog nivoa. Još veća čast mi je što dolazim iz drugog grada i to što su mi čitaoci portala „Kragujsporta” ukazali poverenje i izglasali upravo mene. Ova nagrada će mi biti podstrek i motiv za dalji rad i napredak u karijeri, zaključila je Teodora Veličković, laureat laskavog priznanja i bek „Radničkog”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari