Rukometašima Vranja milion dinara iz gradskog budžeta za plasman u Super ligu 1Foto: Grad Vranje

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković na prijemu za rukometaše iz RK Vranje 1957 saopštio je da će iz gradskog budžeta kao nagradu isplatiti milion dinara.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, zajedno sa gradskim većnikom zaduženim za sport Nenadom Đorđevićem i pomoćnikom  gradonačelnika Sašom Pešićem, organizovali  su juče prijem za stručni štab i igrače RK „Vranje 1957“, koji su proteklog vikenda, pobedom nad ekipom „Goč Merkur“ iz Vrnjačke Banje, obezbedili plasman u elitnu Arkus ligu Srbije.

Želim da vam kažem da smo kao rukovodstvo doneli odluku da, zbog velikog uspeha, klub i igrače nagradimo sa milion dinara, jer ste to zaslužili“, obratio se  Milenković.

On je naveo da „rukometaši i ubuduće, imati podršku ne samo lokalne samouprave i rukovodstva grada, već i lojalnih navijača, jer Vranje zaista ima bogatu rukometnu tradiciju. Mi ćemo u narednom periodu stvoriti još bolje uslove za treninge i nadmetanja“, naveo je prvi čovek centralne opštine Pčinjskog okruga.

Rukovodstvu Grada, na podršci su se zahvalili i predsednik kluba Predrag Stevanović i trener Saša Radosavljević, koji će, kako se čulo, uprkos brojnim ponudama iz drugih klubova ostati u kao šef struke u rukometnom klubu Vranje 1957  i u naredne dve godine.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari