Saučešće porodici Jelovac izjavili Bogdanović, Gudurić, Ristić, Omić, Varda... 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Tužna vest da je u 32. godini života od posledica moždanog udara preminuo košarkaš Stevan Jelovac potresla je Srbiju, region i čitavu Evropu. Saučešće su izjavili velikani poput Bogdana Bogdanovića, Marka Gudurića, Danila Anđušića, Alekseja Pokuševskog… kao i brojni evropski klubovi.

Jelovac je imao uspešnu košarkašku karijeru, nastupao je i za reprezentaciju Srbije i bio poštovan i cenjen za koji god klub da je nastupao.

Njegova prerana smrt pogodila je brojne košarkaške protagoniste, kako one sa kojima je delio svlačionicu i klupske boje tako i sve koji su znali za njegovu uspešnu karijeru.

Anđušić je okačio zajedničku sliku sa Jelovcem iz vremena kada je Stevan igrao za Nižnji, a Danilo za Uniks.

„E j…m ti život. Šta reći, a ne zaplakati… Nek te čuvaju anđeli brate. Počivaj u miru“, napisao je Danilo Anđušić.

Bogdan Bogdanović je bio kratak, kao i Marko Gudurić.

„Počivaj u miru“, napisao je Bogdan, a isti je bio komentar i Gudurića, Alekseja Pokuševskog, Luke Mitrovića, Dušana Ristića, Marka Jeremića, Alekse Avramovića, Ratka Varde, Alena Omića, Nikola Jovanovića, Marka Kešelja, Ivana Paunića…

Saučešće porodici Jelovac izjavili su i brojni klubovi, počevši od večitih srpskih rivala, preko Mege, Saragose, Barselone, Cedevita Olimpije, Efesa, Panatinaikosa, Olimpijakosa…

Jelovca su se setili i Leo Vesterman, Zoran Dragić…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari