Savić odredio sastav ekipe za završni turnir Svetske lige 1Foto: STARSPORT

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je danas sastav ekipe za završni turnir Svetske lige u Beogradu.

Savić je u tim pozvao 15 igrača, a na spisku su: Gojko Pijetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Dinamo), Nemanja Vico (Trst) i Milan Aleksić (trenutno bez kluba).

Na spisku su i Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović (trenutno bez kluba), Branislav Mitrović (OSC), Radomir Drašović (treba da potpiše za Solnok) i Strahinja Rašović (Eger).

„Izuzetno je naporna sezona, vidljiv je umor kod igrača ali ćemo učiniti sve da takmičenje dočekamo u što je moguće boljoj formi. Naš cilj se zna i od njega ne odustajemo“, rekao je Savić, navodi se na sajtu Vaterpolo saveza.

Viktor Rašović nije na spisku zbog povrede.

Finalni turnir Svetske lige održaće se u Beogradu, na bazenu Tašmajdan od 18. do 23. juna.

Reprezentacija Srbije utakmice u grupi igra od 21 čas. Srbija će u utorak u prvom kolu igrati sa Australijom, dan kasnije sa Hrvatskom, a 20. juna sa Kazahstanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari