Savić pozvao 20 igrača na pripreme pred turnir u Podgorici 1foto STARSPORT

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je danas 20 igrača koji će u Beogradu 21. aprila početi pripreme za učešće na završnom evropskom delu Svetske lige.

Po završetku priprema biće odredjeni igrači koji će putovati za Podgoricu gde će se od 28. do 30. aprila održati turnir.

Vaterpolisti Srbije će u četvrtfinalu igrati protiv Grčke 28. aprila od 21.00.

Prethodno će se sastati Hrvatska – Italija (15.00), Mađarska – Španija (17.00) i Francuska – Crna Gora (19.00). Srbija će u nastavku takmičenja odmeriti snage sa boljim iz duela Mađarske i Španije.

Prve tri ekipe sa ovog takmičenja plasiraće se na završni turnir u Strazbur, uz Francusku koja je kao domaćin siguran učesnik.

Pre turnira u Podgorici, izabranici Dejana Savića će 25. aprila u Trebinju odigrati prijateljski meč sa Crnom Gorom povodom otvaranja olimpijskog bazena u tom gradu.

Na spisku selektora Savića su: Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Rističević, Nikola Jakšić, Sava Randjelović, Radomir Drašović, Luka Pljevančić, Đorđe Lazić, Nemanja Vico, Petar Velkić, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Dušan Mandić, Đorđe Vučinić, Nikola Lukić, Strahinja Rašović, Draško Gogov, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović i Marko Radulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari