Selektor Srbije danas saopštava spisak igrača za naredne mečeve Lige nacija 1Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Selektor Srbije Mladen Krstajić iznenadio je javnost spiskom za prve mečeve Lige nacija, pa sada javnost sa velikim iščekivanjem očekuje današnje saopštavanje imena igrača na koje će računati za gostovanja Crnoj Gori (11. oktobar) i Rumuniji (14. oktobar).

Krstajić je prošli put izostavio sa spiska za tadašnje mečeve sa Litvanijom i Rumunijom Luku Milivojevića, Branislava Ivanovića, Marka Grujića, Luku Jovića i Vladimira Stojkovića, koji su bili učesnici Mundijala u Rusiji. Posle tog spiska digla se velika bura koju je izazvala izjava Milivojevića da selektor nije imao taktiku na Svetskom prvenstvu. Milivojević je potom optužen da je zajedno sa svojim menadžerom Faljijem Ramadanijem pokušao da izazove puč u nacionalnom timu, a potom se i oglasio i defanzivac Šalkea Matija Nastasić koji je rekao da ne želi da igra za reprezentaciju dok je Krstajić selektor.

Krstajić je nedavno izjavio da nikoga nije definitivno otpisao iz nacionalnog tima, pominjući Milivojevića i Stojkovića, pa tako danas ostaje da se vidi da li će neko od otpisanih dobiti pomilovanje. Za sada jedino sa sigurnošću može da se tvrdi da Marko Grujić sigurno zbog povrede neće dobiti poziv.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari