Selektor Srbije: Katai je fenomenalan fudbaler 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Godinama već odnosi između Crvene zvezde i Dragana Stojkovića Piksija nisu dobri, u meri da je odluka selektora Srbije da uživo prisustvuje večitom derbiju u finalu Kupa Srbije osvanula u formi veoma bitne vesti.

Opservacija jednog od najboljih Zvezdinih fudbalera u istoriji kluba, nakon trijumfa izabranika Dejana Stankovića, bila je takva, da je protagonistu pobede crveno-belih vredne duple krune (2:1), Aleksandra Kataija ocenio kao fenomenalnog fudbalera.

„Desetka“ Zvezde iz Srbobrana postigla je dva gola u domenu talenta i kvaliteta raritetnog za naš klupski fudbal. Kod prvog gola fenomenalno je pogodio sa nekih šesnaest metara otvorenim stopalom, dok je Partizan matirao rolanjem lopte i fintom udarca u stilu Dragoslava Šekularca.

„Nije me iznenadio, Katai je fenomenalan fudbaler. Drugo, ako mu ostavite malo prostora zna to dobro da reši. I prvi gol je bio fenomenalan, drugi takođe. Praktično je to i odlučilo“, poručio je Dragan Stojković Piksi Sportskom žurnalu posle utakmice.

Novinara je zanimalo o da li je to dovoljno da Katai dobio reprezentativni poziv. Selektor Piksi je na to piutanje kratko odgovorio u formi u kojoj se ne može zaključiti da li će ga zaista pozivati u nacionalnu selekciju.

„To je to.“

O viđenom i doživljenom na nekadašnjoj Marakani, Piksi je imao samo reči hvale: „Super, borbeni meč. Tri gola, dva fenomenalna. Ma, sva tri su odlična. Dobra atmosfera. Sve je bilo OK.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari