Selektor u Londonu razgovarao sa Mitrovićem o povredi napadača Fulama (VIDEO) 1Dragan Stojković. Foto: EPA-EFE/Christine Olsson

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković i delegacija Fudbalskog saveza Srbije doputovali su u Nemačku gde će prisustvovati sutrašnjem žrebu za kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Stojković je rekao da mu je zadovoljstvo da u ulozi selektora predstavlja svoju zemlju na važnim događajima u organizaciji UEFA.

„Borili smo se da budemo u ovom položaju i u odabranom društvu, zar ne. Prija mi da vidim ljude iz sveta fudbala, prijatelje koje dugo nisam sreo, da popričamo o fudbalskim temama, ali najvažnije je da smo deo velikog događaja kao što je žreb za naredno Evropsko prvenstvo u Nemačkoj“.

Selektor je u Nemačku stigao iz Londona gde se susreo sa Aleksandrom Mitrovićem, koji je obnovio povredu na poslednjoj utakmici Fulama u Premijerligi.

 

„Želeo sam na licu mesta da se vidim sa Mitrom i da popričamo o njegovoj povredi. Zanimalo me o čemu se konkretno radi. Ako se sećate, on je protiv Švedske u Beogradu dobio udarac zbog čega je morao da napusti teren. Očigledno je bio nezgodan udarac koji je ostavio traga i čim je osetio bol na utakmici protiv Njukasla zatražio je izmenu. Oseća i dalje bol u tetivi, pauziraće još neko vreme, nadam se ne dugo i siguran sam da će se oporaviti kada to bude najvažnije. Priačali smo o povredi, ali i o onome što nas očekuje uskoro na Svetskom prvenstvu u Kataru“, izjavio je Dragan Stojković za sajt FSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari