Šerif Endiaje najavio odlazak iz Crvene zvezde 1Foto: Starsport/Dimitrije Vasiljević

Ljubav koja je preskupo koštala crveno-bele uskoro bi mogla da bude raskunuta.

Najavljivan je kao rešenje za golgeterske probleme.

Crvena zvezda je letos od njega učinila najskupljim pojačanjem u istoriji kluba, a sledstveno tome mogao bi da bude percipiran kao najlošije ukoliko se ostvari mogući transfer na zimu.

„Sloboda“ Šerifa Endiajea plaćena je paprena 4,3 miliona evra ( u četiri godišnje rate) a za uzvrat crveno-beli dobili su od njega samo jedan gol u Ligi šampiona i sijaset promašenih prilika, od kojih je ona najveća u Bernu protiv Jang Bojsa.

Senegalac nije uspeo da postigne gol u domaćim okvirima, pre svega Superligi, što je posebno razočaralo navijače Crvene zvezde.

Ni sam nije mogao da veruje da je toliko loš u crveno-belom dresu, zbog čega je Endiaje izgleda odlučio da ubrza sam proces odlaska već na zimu.

Naime, on je na Instagramu otpratio stranicu Crvene zvezde, izbrisavši sve fotografije u dresu najvećeg srpskog kluba.

Zbog ovakvog ponašanja, Endiaje verovanto neće nastupiti na predstojećem večitom drebiju u sredu, posebno jer je i u Subotici protiv Spartaka izgledao potpuno neubedljivo na terenu.

Deluje i da je uprava Zvezde izgubila strpljenje i da će u narednom periodu morati javno da prizna da je 4,3 miliona evra bacila u bunar.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari