Sferopulos: Sitni detalji odlučili pobednika 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je večeras posle poraza od Olimpijakosa u Evroligi da su „sitni“ detalji odlučili pobednika.

„Olimpijakos je poveo u početku ali smo uspeli malo, po malo da se vratimo u meč. Utakmicu su odlučili sitni detalji, jedan koš, jedan skok… Nemam zamerki na igru ekipe, dali smo sve od sebe“, rekao je Sferopulos na konferenciji za novinare.

Zvezda je večeras poražena od Olimpijakosa na svom terenu sa 86:89, u meču pretposlednjeg, 33. kola Evrolige.

„Dali smo sve od sebe, borili smo se do kraja, ali nismo imali dovoljno sreće u završnici. Pobednika je rešila trojka centra Olimpijakosa. Ostaje mnogo mečeva do kraja sezone i moramo da podignemo nivo koncentracije“, dodao je on.

Na pitanje da li bi voleo da Miloš Teodosić i naredne sezone ostane u Zvezdi, Sferopulos je rekao da je sa Teodosićem sarađivao i u Olimpijakosu i u CSKA iz Moskve, i da mu je čast da može da sarađuje sa njim kao glavni trener i da se nada da će nastaviti saradnju sledeće sezone.

Sferupulos je je rekao da je danas poseban dan za klub, pošto Zvezda obeležava 50 godina od osvajanja jedinog evroskog trofeja.

„Danas je poseban dan za klub, jer je na današnji dan pre pedeset godina osvojen prvi evropski trofej u istoriji“, rekao je on.

U poslednjem kolu Zvezda će gostovati Efesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari