Slaviša Kokeza reizabran za predsednika FSS

Ostavite komentar


  1. SNS funkcioner, zar je neko ocekivao nesto drugo? A uz njega i SNS selektor, koji ima recnik isti kao i predsednik, a uz to i laze i svojim izjavama diskvalifikuje fudbalere.
    Kakva UEFA Mafija…..
    FSS MAFIJA!

    1. …celokupnog naseg jadnog drustva. Isplivao polupismeni polusvet. „Pristojna Srbija“, sto bi rekao najbolji medju nama.

      1. To ima samo u zemlji Srbiji,čovek koji za predhodne četiri godine ima nula rezltat za svoj rad (neznanje)bude reizabran (nagrađen)još 4 godine,

  2. E jadna nam majka kad je Kokeza na čelu FSS zar nemamo goreg .Petkovicu sta ce ti među ovim likovima .
    .

  3. Kakvo rukovodstvo takav i fudbal, nula. Ali tako treba, kakvo je državno rukovodstvo takva nam je i država. Pošto je mafija preuzela državu, podrazumeva se da je preuzela i sve, pa i fudbalsku, organizacije.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.