Slobodan Milutinović Snajper se povukao iz uprave FK Vojvodina 1Foto: N1

Član Upravnog odbora FK Vojvodina Slobodan Milutinović zvani Snajper podneo je ostavku.  

Kako se navodi na sajtu FK Vojvodina, povodom višemesečnih negativnih spekulacija u medijima u vezi sa aktuelnom situacijom u tom klubu, koje su, kako navode „potpuno iracionalno povezivane i sa članstvom Slobodana Milutinovića u Upravnom odboru kluba“, on podnosi neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora.

„Osnovni motiv i jedini realan razlog za donošenje ove odluke jeste bezuslovna ljubav prema „staroj dami“ srpskog fudbala. Uz našu Vošu, proveo sam detinjstvo na stadionu „Karađorđe“, gde sam shvatio šta je to prva ljubav, stekao nerazdvojne prijatelje i naučio da je navijati za Vojvodinu stvar kućnog vaspitanja, odnosno stil i način života. Imajući u vidu gore navedeno, ne želim da na bilo koji način, makar i kroz neosnovane medijske spekulacije, doprinesem ciljanom urušavanju ugleda „stare dame“ srpskog fudbala. Smatram da je navijati za Vojvodinu privilegija ljudi sa dobrim kućnim vaspitanjem, te u tom maniru podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina“, naglasio je Milutinović.

On je u medijima povezivan sa kriminalnim delima, bio je osuđivan na kaznu zatvora zbog krivičnih dela, a zbog nasilja bio mu je zabranjen pristup stadionu Karađorđe na kojem Vojvodina igra utakmice kao domaćin.

Slobodan Milutinović Snajper bio je uhapšen na Jahorini 3. marta, a nakon saslušanja pušten je na slobodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari