Španović: Znam da mi zlato pripada 1Foto: EPA/ FRANCK ROBICHON

Atleričarka Ivana Španović vratila se u Beograd nakon što je na Svetskom prvenstvu u Londonu ostala bez medalje zbog statrnog broja.

„Uradili smo ono što smo obećali – pojavila sam se spremna, skočila sam preko sedam metara… Na kraju krajeva mislim da sam sve rekla završnim skokom. Ali sudijina je zadnja i moram da se složim sa tim. Ne treba mi upitna zlatna medalja, nego znam da mi zlato pripada i da ću se za njega izboriti nekom sledećom prilikom“, rekla je Španovićeva po sletanju u Beograd.

Ona je rekla da oseća neku vrstu nepravde i smo videli u Londonu da je bilo mnogo žalbi, sa raznih strana, neke su prihvaćene, neke ne…

„Nas je najviše povredilo to što je komisija rekla ‘mi mislimo da je to trag od broja’… Ironija je što je ovo poslednje prvenstvo na kojem se koriste brojevi na leđima“, objasnila je Španovićeva.

Njen trener Goran Obradović smatra da je neverovatno da jedan papirić, u 2017. godini, odlučuje o svetskom prvaku. Ali, rekao je da će Ivana sada još više trenirati i da će se boriti još jače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari