Veliki broj građana prati finale Mundobasketa u centru Beograda, ali i na velikom ekranu kod Arene (FOTO) 1Foto: Beoinfo

U skoro svim baštama kafića na Oblićevom vencu u centru Beograda danas su postavljeni ekrani i građani prate finale Svetskog prvenstva u košarci između Srbije i Nemačke.

U nekim baštama kafića istaknute su zastave Srbije, a pojedini građani su se ogrnuli zastavama, dok neki drže zastave zakačene za sto.

Veliki broj porodica sa decom prati prenos, a deca koriste i vuvuzele.

Građani utakmicu prati i iz kafića na Trgu republike i u Čika Ljubinoj ulici, a u jednom kafiću na Trgu republike postavljeno je i projekciono platno.

Veliki broj građana prati finale Mundobasketa u centru Beograda, ali i na velikom ekranu kod Arene (FOTO) 2
Foto: Beoinfo
Veliki broj građana prati finale Mundobasketa u centru Beograda, ali i na velikom ekranu kod Arene (FOTO) 3
Foto: Beoinfo

Na platou ispred Štark arene danas je sportski dan. Svi zainteresovani će imati priliku da osim finalne košarkaške utakmice u 14.30 časova prate i sva ostala sportska dešavanja u kojima učestvuje Srbija.

Tako će uživo biti organizovan i prenos odbojkaške utakmice Srbija – Češka u 17.50 časova, zatim u 20.30 kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Srbija – Litvanija, dok će u 22 sata ljubitelji tenisa imati priliku da na otvorenom prostoru bodre Novaka Đokovića u meču sa Danilom Medvedevom.

Grad Beograd poziva sugrađane da zajedno bodre naše sportiste do najboljih plasmana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari