Sportski direktor Jang Bojsa: Scenario u Beogradu je skandalozan

Ostavite komentar


  1. A gde to nema baklji. Niko nije ometao da igrate fudbal i da pobedite. Šta su navijači Zvezde trebali da rade posle pobede, da plaču što ste vi ispali. Naišli ste na boljeg sportski je priznati poraz.

    1. … a gde to nema tenka, bornog vozila na ulicama medju civilima, demostracije moci mafijaske paravojske, narko dilera i Vucicevih pretorijanaca? Sledeci peti oktobar bice mnogo tezi i tragicniji od onog pre devetnaest godina, evo vidimo i pripremu za to.

      1. Sada imaju određene ruke da rade šta hoće. A raju da isprati to će uvek naći

    2. Ima logike Vaš komentar, ali hajde da slavimo bez divljanja, bolje da su organizovali vatromet umesto baklji.

  2. A šta ste drugo očekivali kad moral 30 g u državi stvaraju dr Neše, dr Mali, dr Tabaković, dr Mića, dr Fića….

  3. Gradjani Srbije su hteli Tomu, Vucica i radikale. Glasati za prostakluk Djuke, Dragice, Jorgovanke je OK i demokratski. Samo se bojim da ce otreznjenje biti dugo i bolno..

  4. Pa sta ako je bilo baklji? Utakmica je zavrsena… ljudi napustili stadion, slave. Sta je problem? Ne, nego trebaju da ih gadjaju flasama kao oni nas.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.