Sportski direktor surduličkog superligaša: "Ne potcenjujte Radnik, iako su otišli Milovanović i Dimitrov" 1foto: Starsport.rs

Najbolji strelac Radnika Uroš Milovanović prešao je u Španiju, a Željko Dimitrov igraće u Drugoj ligi Kine. Tačno je da je od transfera Milovanovića klub iz Surdulice zaradio 500.000 evra“, potvrdio je za portal Danasa, Željko Gašić, sportski direktor kluba iz Surdulice.

– Klub iz Surdulice nema ni jednu pobedu, ali nemojte ga potcenjivati jer u njemu postoji jaka infrastruktura. Izgubili smo protiv Voždovca, iako smo prvi dali gol – kaže za Danas Gašić.

On navodi i činjenicu da će se Radnik, do 15. septembra kada se završava profesionalni prelazni rok „sasvim sigurno pojačati i imati novu snagu za nastavak dugotrajnog prvenstva“.

-Ne podcenjujte Radnik, jer to je klub u čijim redovima, uvek može da se pojavi neki novi igrač koji će vratiti snagu celom klubu koji ne odustaje od namere da ostane u elitnom srpskom fudbalskom društvu – navodi Gašić.

Uroš Milovanović (22) u prošloj sezoni u dresu Radnika postigao je 12 golova u Super ligi Srbije. Željko Dimitrov će u buduće igrati u Drugoj ligi Kine i on je Surduličane napustio bez obeštećenja.

Posle devet odigranih kola u Mozzart bet Super ligi Srbije fudbaleri Radnika iz Surdulice nalaze se na poslednjem mestu sa samo tri osvojena boda i bez i jedne pobede.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari