"Sprema se 20 prijava protiv Partizana, zbog neisplaćenih zarada": Mirko Poledica o lažnom medu i mleku u Partizanu 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ demantovao svog kolegu na čelu Partizana.

Milorad Vuhttps se pohvalio da Partizan ne kasni s isplatama ugovorenog novca, čime je isprovocirao Mirka Poledicu da se oglasi i otkrije kako zapravo stoje stvari u klubu iz Humske.

„Finansijsku situaciju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što sam oduvek smatrao prevasodnim zadatkom uprave’, reče danas M. Vučelić, u trenutku dok moje kolege sprmaju oko 20 prijava protiv PFC zbog neisplaćenih zarada“, napisao je danas domaći sindikalni fudbalski vođa povodom izjave prvog čoveka srpskog viceprvaka.

U susret finansijskim „ispitima“ koje Partizan mora da „položi“ pred odgovarajućim organima Evropske fudbalske federacije, jer je to jedan od važnijih preduslova za izlazak na evropsku scenu, a „parni valjak“ se grčevito bori da ne ostane bez drugog mesta u Superligi i garantovanih kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pre neki dan je član novog saziva Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, na istin način, najavio i dokumentovanu priču o poslovanju FSS.

„Čim prođu reprezentativne obaveze A selekcije, objaviću javno finansijke izveštaje FSS, da vidi narod kako se troše pare. Izveštaji su po mišljenju struke površni i ne sadrže informacije o pojedinačnim zaradama i naknadama rukovodilaca“, napisao je Poledica na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari