Srbija ispala sa Evrobasketa: Italijani dobili „psihološki “ rat

Ostavite komentar


  1. Kriv je Kari. Dozvolio je pad tenzije i sažaljenje prema protivniku. To je izazvalo pad tenzije i psihološko pražnjenje, te osećaj sažaljenja prema protivniku. Takav je ispao i rezultat. Za klasu smo bolji. Napred Slovenci.

  2. Čega se Vučić dohvati, to se osuši.
    Agresivna podela naroda na njegove i one druge uzima danak i u sportu. Izgubio se među igračima elan igranja za reprezentaciju. Ne smeju postojati njegovi i oni drugi sportisti. „Kupovanje“ aktivnih sportista za Vučićevu promociju ubija sport.
    Nema nas u sportu više nigde, potonuli smo u svim ekipnim sportovima.

  3. Ne znam zbog čega se uopšte Srbija takmiči na bilo kojim evropskim prvenstvima, kada se sasvim slučajno srpski narod nalazi u Evropi? Nama je mesto na nekim prvenstvima tzv. Srednjeg ili Bliskog istoka ili možda čak Rusije. Srbija i srpski narod ne treba da učestvuje u bilo čemu što ima predznak „evropsko“.

  4. Nema nama druge nego da Vučić što pre završi trenersku školu i preuzme reprezentaciju.
    Čovek se pokazao u svim oblastima, zemlja cveta i napreduje, mi smo ekonomski tigar, evo sada smo *dobili* milijardu evra. Za očekivati je da ćemo povratiti ugled i na polju košarke.

  5. Od raspada SFRJ, te ukidanja sankcija 1995. naša reprezentacija prvi put je ispala pre 1/4 finala u sva tri najtrofejnija sporta. Košarci, odbojci i vaterpolu. I to u 7 dana.

  6. Tresla se gora, rodio se miš. Previše su ih uzdizali pa se uobrazili. Standardna greška Srbije. Psihološka priprema naših za Talijane je bila loša.

  7. Bravo za Italiju.Žao mi je samo Jokića i pitam se šta mu je ovo trebalo,bolje da je ostao u Somboru i uživao sa svojim konjima

  8. Idemo dalje, biće bolje. Nego, jel da vučem sada karton mleka iz Grčke, kakva je situacija u zemlji?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.