Srpski golgeter Makarić uoči utakmice sa Brazilom: Verujem u Mitrovića, Tadića, Sergeja - biće golova 1Foto: Milan Makarić fudbaler Ausburga. Lična arhiva.

„Iako svi smatraju da je Brazil favorit, verujem u naše strelce i očekujem uspeh ne samo večeras već i na celom SP u Kataru“, prognozira za Danas Milan Makarić (27) aktuelni član Danskog prvoligaša Ousburga, gde je u prošloj sezoni postigao 12 golova.

– Imamo najvažniju kariku u timu a to je selektor Dragan Stojković, koji vrhunski razume sve one koje je okupio i zajedno sa njima već usavršio njihovu, a i našu vrednost kao reprezentacije, što će se videti i na ovom SP – kaže Milan Makarić za Danas.

On ocenjuje da je za njega pre Japana koji je pobedio Nemačku, najveće iznenađenje trijunf Saudijske Arabije protiv Argentine.

– Iznenađenja će biti još. Verujem strelcima jer se fudbal igra zbog golova – navodi Makarić koji SP prati u rodnom Novom Sadu.

Kao član Superligaša Radnika iz Surdulice ovaj Novosađanin postigao je u sezoni 2020/21. 25 golova i bio drugi strelc državnog prvenstva Srbije.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari