Šta se dešava sa Danijem Alvesom? Napravio žurku samo dva dana nakon izlaska iz zatvora 1Foto: EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Brazilski fudbaler, koji je u zatvoru proveo 14 meseci zbog optužbi za silovanje, kao da nije svestan dela za koje se sumnjiči, s obzirom na ponašanje neposredno nakon što se našao na slobodi.

Dok je boravio u zatvoru često se pisalo o tome da prolazi kroz teške psihičke momente, čak i da je zapao u jedan vid depresije.

Shodno tome, stekao se utisak da će se po izlasku iz ćelije, nakon što je platio kauciju težine milion evra, dovoljno opametiti i da će se opredeliti za smeran život, posebno jer je u međuvremenu ostavljen od strane supruge koja nije mogla da mu pređe preko prevare i onoga što je uradio jednoj devojci u noćnom klubu u Barseloni.

Nažalost, svest rasuđivanja kod nekada vrhunskog fudbalera očigledno nije na tom nivou.

Prema pisanju španskih medija, ni nepunih 48 sati po izlasku na slobodu Alves nije izdržao, a da nije napravio neku žurku.

Naime, za povod je odabrao rođendan svog oca Domingosa, u čije ime se slavio do pet sati ujutro.

Prema rečima komšija, nakon što je iz jednog restorana u Barseloni krenuo sa prijateljima u svoju vilu u predgrađu katalonske prestonice, Alves je slavio do ranih jutarnjih časova, ne mareći za činjenicu da se osramio u javnosti i kompletnom društvu zbog onoga zašta je optužen.

Trofejni fudbaler je samo privremeno na slobodi pošto je za njega plaćena kaucija od 1.000.000 evra, nakon čega je španski sud odobrio da bude van zatvora do donošenja pravosnažne odluke u procesu u vezi sa silovanjem devojke u noćnom klubu.

Bivši reprezentativac Brazila uhapšen je nedugo posle Svetskog prvenstva u Kataru, a osuđen je na četiri i po godine zatvora.

Po izlasku iz zatvora oduzeti su mu i brazilski i španski pasoš, a obavezan je da se svaki dan javlja u sud.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari