Stadionska turneja: Šta nam govori Vučićevo otvaranje tri stadiona u dva dana?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Opozicija radi za Vucica narocito Djilas i Tadic , u Srbiji niko ne moze da zivi od plate pa svima odgovara rezim Vucica , ne bori se opozicija za narod nego za sebe ali ima jedna kvaka , Srbija kao drzava formalno postoji nema privrede nema ekonomije , nema mladih otisli su i odlaze , studentski domovi prazni zdravstvo ne postoji ……….. samo se groblja prosiruju , FAJRONT !!!!

  2. Koja zloupotreba dece, prestrasno! Zasto toliki stadioni? Da li se iko od gradjana pita da li je to potrebno? ili mozda vise trebaju nova obdanista, skole, bolnice? Ma ko pita gradjane njemu trebaju huligani, navijaci… DOKLE? Nemojte da vas mrzi da izadjete 17. decembra, ovo zlo mora da ode….

  3. Uspesno vodis putujuci ciklus molim srbe da prijavljuju sta imaju za otvaranje

  4. Srbija ne sme da stane, zato Vučića treba hitno oterati sa vlasti jer samo što nije stala.

  5. Jednostavno! Dojadila mu je košarka, pa prešao na fuzbal, jer ima više mesta za njegovu publiku, a on od toga živi! Bez publike bio bi NIŠTA!:)

  6. E pa, „majstore“, da si otvorio tri škole razmislio bi da li da glasam za tebe. Ovako, nema šanse.

  7. Govori nam da su njegovi najveći kompleksi vezani za navijanje. A konkurencija u toj disciplini je ogromna.

  8. „Шта нам говори…“ ? Само једну ствар. Он је на стадионима, а и на местима где се пијанчи, као риба у води. За њега су стадиони врхунски интелектуални, а и васпитни, домет.
    Глуми неког интелектуалца, иде по иностранству и купује књиге. Кога фолира ? Понашање му је уличарско и незрело.
    То је одговор.

  9. prst u oko narodu, da pokaže koliko može da se bahati a i da proveri koje sve kombinacije se upleo.

  10. U gradovima u kojima nema ozbiljnijeg fudbalskog kluba! Kome to treba u takvoj grandioznosti, ko ce placati odrzavanje tih objekata i cemu oni? Nema u blizini aerodroma, lux hotela za smestaj gostujucih timova, putevi katastrofa (do loznice ce dodduse uskoro biti auto put ali sat i po voznje od Beograda)…Po kojim su kriterijumima birani ovi gradovi? Da bi se deca igrala i zabavljala? Bar da si ih izgradili u Nisu, Novom Sadu, Kragujevcu… Ludilo mozga!

  11. Vidite penzioneri gde su spucane penzije koje su vam otete, dok se vi hranite po kontejnerima i narodnim kuhinjama. Prijatno!

  12. Jedan moj poznanik bi reko …trebaju nam ovi takozvani superdtadioni ko mrtvacu ona stvar….A ja pitam što ne privatizuju te livadske klubove ….pa nekog da usreće

  13. @neko tamo
    Prilično konfuzan, nemušt ( da ne kažem drugačije) i deplasiran komentar. Zaista niste ništa shvatili. Srbija je beznadežna zbog Vas i Vama sličnih….

  14. To govori da(svidjalo se meni ili ne,a ne svidja mi se) ce naprednjaci pobediti na izborima.Opozicija je jos slaba,narod uspavan.Ima poddrsku EU,SAD,jer njih nije briga za sudstvo,za obrazovanje,za zdravstvo u Srbiji.To mi moramo da resimo.Oni samo zele poddrsku Vucica u medjunarodnoj politici(saveznistvo) i to od njega zasad imaju.

  15. Igre su mnogo važnije od hleba njima, a narodu više nije ni do igara jer je shvatio da je danas najunosniji legalizovani kriminal upravo u sportu.

  16. Govori nam da je „ugradnja“ (mafijaška) nikada jača, „umotana“ u paravan nekvalitetnog građevinarstva i kič arhitekture da je nepostojeći srpski fudbal sada očiglednije nego ikada (a bez ikakvih iole značajnih rezultata od kada postoji na ovom tlu) Meka i Medina za ogromno „pranje para“ i da – ne govori nam nego je sasvim jasno da ni ovoga puta za eventualnu ubedljivu pobedu SNS neće biti „kriv“ Vučić već svako ko (ras) prodaje ličnu i kolektivnu budućnost na ovom tlu za jednokratne pomoći počev od hemijske olovke i upaljača pa zaključno sa takozvanim studentskim karticama i maksimum 10-20000 RSD.

  17. Zar si meni penziju osakatio da bi stadione pravio? Nema da biva majcin sine!

  18. Једноставно, само један бедаст и опасан нарцис за Србију.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.