Stamenić i Petrović: Odlična energija, pružićemo maksimum protiv Кameruna 1Foto: RSS

Rukometašica Srbije Aleksandra Stamenić rekla je danas da je važno što je njena ekipa pobedom počela Svetsko prvenstvo u Španiji i dodala da će pružiti maksimum i u narednoj utakmici, protiv Kameruna.

„Otvorile smo prvenstvo pobedom, što je vrlo bitno za nas. Videle smo da možemo, energija nam se poklopila i nadam se da smo to prenele i na našu publiku koja nas je podržavala i na sve gledaoce“, rekla je Stamenić, prenosi Rukometni savez Srbije.

Rukometašice Srbije pobedile su juče selekciju Poljske sa 25:21, u prvom kolu Grupe B Svetskog prvenstva.

„Energija nam je odlična, stvarno se lepo družimo, mislim da sve to prenosimo na teren i da se sve to sinoć videlo. Nadam se da će na svakoj sledećoj utakmici biti sve bolje“, rekla je Stamenić.

Rukometašice Srbije sutra igraju protiv Kameruna, koji je u prvom kolu doživeo poraz od Rusije

„Iako smo favoriti, mislim da treba da ostanemo fokusirani i da pružimo svoj maksimum“, zaključila je Stamenić.

Marija Petrović je istakla da je njena ekipa u utakmici protiv Poljske uradila nešto što se on nje nije očekivalo, s obzirom da je na Svetsko prvenstvo stigla u znatno podmlađenom sastavu.

„Dokazale smo da ako ispoštujemo svaki dogovor i ako svaka igračica uradi svoj deo posla da apsolutno nismo protivnik za potcenjivanje i da imamo šanse da sa svima igramo“, rekla je Petrović.

I ona je istakla da je atmosfera u timu odlična i dodala da u sutrašnjoj utakmici protiv Kameruna očekuje isti pristup.

„Dobro smo krenule, mislim da smo sada pune samopouzdanja i što se nas tiče sigurna sam da će svako da pruži svoj maksimum“, rekla je Marija Petrović.

Utakmica između Srbije i Кameruna na programu je sutra od 20.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari