Stanković: Najteže su utakmice posle igranja u Evropi 1Foto: STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je večeras da je njegova ekipa iz velikog broja šansi morala da postigne više golova, ali i da je meč posle takmičenja u Evropi uvek najteži.

„Meč je izgledao tako da jednostavno moraš da daš golove kada stvoriš toliko šansi i toliko puta šutneš na gol, ali u takmica posle Evrope je najteža, jer se potrošimo i fizički i emotivno“, rekao je Stanković, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras na svom stadionu ekipu Radničkog iz Niša sa 1:0, u meču 14. kola Super lige Srbije.

Stanković je dodao da je bitno da su osvojena tri boda, kao i da je ekipa mogla bolje da odigra ispred gola.

„Utakmica ima drugačiji tok kada iz tri šanse postigneš dva pogotka, ali radićemo i nema posustajanja. Nisam zabrinut, ali mala frustracija da od toliko šansi ne postignemo mnogo golova“, istakao je on.

„Žao mi je zbog momaka, potrošili su se da stvore šanse, kao i u oduzuimanju lopti i napadanju na postavljenu odbranu. Svi hoće da se nadigravaju, ali to je relativna stvar, jer imaš blok ispred sebe i to dobar. Trebalo bi te šanse da iskoristiš“, rekao je Stanković.

Trener crveno-belih zahvalio se navijačima na podršci tokom celog meča.

„Hvala navijačima, jer su tokom svih 90 minuta bili igrači utakmice. Sjajna podrška, hvala im na tome i idemo dalje“, zaključio je on.

Zvezda je druga na tabeli Super lige Srbije sa 32 boda, i ima pet manje od prvoplasiranog Partizana, koji ima jednu utakmicu više.

Naredni meč crveno-beli igraju protiv Radnika u Surdulici, u okviru zaostalog meča petog kola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari