Stanković: Vole da se nadigravaju 1Dejan Stanković foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT foto STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde se sutra (18.30) u odloženoj utakmici 10. kola Superlige Srbije na svom terenu sastaju sa Voždovcem.

Trener crveno-belih Dejan Stanković pozitivno se izrazio o protivniku.

„Uradili smo analizu, Voždovac ne odustaje od svog stila igre, od golmana kreću, ne plaše se, izlaze visoko. Odigrali su dobru utakmicu, imali jednu ili dve šanse kod povoljnog rezultata. Spremamo se za njih i mi ćemo izaći dosta jako, na svaku loptu. Već godinama su prepoznatljivi po tome da se radi o ekipi koja želi loptu na zemlji i neće odustati od igre. Nama uvek odgovara ekipa koja dođe da se nadigrava sa nama“, rekao je Stanković.

On je potvrdio da će Gejlor Kanga propustiti i ovu utakmicu i da je to unapred dogovoreno zbog dugog putovanja. Neće biti ni Sanoga kome predstoji kontrolni pregled i na koga bi Stanković trebalo da računa već narednog vikenda.

Zvezdu do kraja polusezone očekuje težak raspored, a Stanković ne sumnja u odličan učinak njegovih izabranika.

„Teren je najbolje merilo, bilo je teško gostovanje i u Lučanima, pa smo ga pretvorili u jednu dobru partiju, iako smo imali poteškoća na početku. Poslednja utakmicu protiv Spartaka smo otvorili na vreme, malo spustili ritam. Posle toga u drugom poluvremenu dodali koliko nam je bilo potrebno. Zadovoljan sam mislim da i dalje držimo sve karte u svojim rukama“, optimista je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari