Stanojević neće da baksuzira 1Foto: STARSPORT

Gde je 12 pobeda tu je i 13. trijumf, računaju navijači Partizana, najzad zadovoljni time kako crno-beli koriste to kvaliteta što imaju i vade se iz nevolja kada upadnu u njih, ali treneru Aleksandru Stanojeviću ne pada na pamet da vikne hop pre nego što se skoči protiv Inđije.

Bez obzira što domaćin današnjeg meča klizi ka nižem ringu takmičenja i nikada nije uzeo bod protiv „parnog valjka“, a šest puta je imao posla sa timom iz Humske.

– Nikada se ne plašim rivala, ali sam izuzetno oprezan. Gledao sam njihove utakmice sa Zvezdom, čak i onu kada su vodili do pet minuta pre kraja. Oprezni smo, jer je teško pobeđivati u kontinuitetu. Inđija je agresivna ekipa, bori se za opstanak. Tamo je stadion specifičan, mali. Ipak, sve smo ispratili, spremamo se… – priča Stanojević, glavni krivac za stabilizaciju igre Partizana.

Jedno od najstandardnijih novinarskih pitanja tiče se (pr) ocene protivnikovih vrlina, a Stanojević je do juče rado odgovarao na njih.

– To ću reći igračima u svlačionici. Jer, kad god pričam odakle nam preti najveća opasnost od protivnika, to nam se i desi na terenu – neće da baksuzira Stanojević koji neće moći da računa na sve igrače.

– Suma će biti u protokolu, on je važan igrač za nas, drago mi je što je s nama, mnogo će nam značiti. Izostaće Zdjelar, koji ima koronu, kao i Urošević zbog bolesti. Brežančić i Lutovac takođe imaju probleme, ostali su zdravi. Filip Stevanović se polako vraća, ide uzlaznom putanjom, biće mu potrebno još desetak dana da bude spreman… – sumirao je Stanojević.

Superliga – 24. kolo

Parovi i tabela

Inđija – Partizan 13.00

Vojvodina – Napredak    14.30

subota

Novi Pazar – Mačva          14.00

Bačka – Čukarički               14.00

Radnik – Javor    14.00

Radnički (N) – Spartak     14.00

Metalac – TSC     16.05

Rad – Mladost    16.05

Zlatibor – Voždovac         16.05

nedelja

Crvena zvezda – Proleter              17.00

Tabela: C. zvezda (-1) 62, Partizan 56, Vojvodina 47, Čukarički 45, TSC 37, Spartak 37, Proleter 36, Radnički (N) 34, Radnik 32, Metalac 32, Voždovac 29, Javor 28, Mladost 28, Novi Pazar 24, Rad 23, Napredak 22, Inđija 22, Zlatibor 17, (-1) Mačva 17, Bačka 14.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari