Stanojević o crvenom kartonu: Sudija se neprimerenim rečima obratio igraču 1Foto: STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izvinio se danas zbog crvenog kartona koji je dobio po završetku utakmice protiv Genta i istakao da je reagovao zato što se arbitar na neprimeren način obratio igraču crno-belih.

„Nije dobro za klub, za ekipu, nije primereno to što sam uradio. Izvinjavam se. Nisam imao nijednu zamerku na sudjenje. Desilo se da se sudija (Bobi Maden) obratio neprimerim rečima našem igraču i ja sam rekao da ne može na taj način da se obraća. Nijednog trenutka nisam opsovao. Žustro sam to rekao i to je jedina moja greška“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana izgubili su u četvrtak u Beogradu od Genta u Ligi konferencija, a po završetku utakmice Stanojević je dobio crveni karton zbog kojeg neće voditi tim sa klupe na gostovanju u Belgiji. Svemu je prethodila rasprava sudije i Lazara Markovića.

„Moja je greška što sam nastavio taj verbalni konflikt i što smo ušli u raspravu i što neću biti na pravi sa ekipom. Naravno da sam pogrešio i da sam pričao o tome i sa ljudima u klubu… Ali, ne može na taj način da se razgovara sa igračem. Morate da imate poštovanje, kao što mi imamo prema njima“, rekao je Stanojević.

On je naveo da uvek žustro vodi utakmice, ali da nikada u svojoj karijeri nije vredjao sudije.

„Nikad nisam, i to može svaki sudija da vam potvrdi, vredjao. Nikad nisam opsovao, vredjao… ni u derbijima nisam rekao lošu reč“, rekao je Stanojević i dodao da još ne zna ko će voditi meč u Belgiji.

Dva tima sastaće se u Belgiji 4. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari