Partizan produžio ugovor sa Stanojevićem 1foto: Srđan Stevanović Starsport

Na nedavno puštenu informaciju da će na kraju sezone napustiti Partizan, crno-beli su danas riternirali produženjem ugovora sa Aleksandrom Stanojevićem na još dve i po godine.

Ostao je i sam Stanojević zatečenim kada se pojavila vest da će na leto po drugi put u trenerskoj karijeri napustiti Humsku. Odmah je srpski stručnjak demantovao takvu informaciju, istakavši da uveliko radi na tome da sa crno-belima produži saradnju.

Danas je formalnost i obavljena, s obzirom na to da je ugovor produžen na još dve i po godine.

„Veliko je zadovoljstvo svih u klubu jer smo se dogovorili oko produžetka ugovora sa šefom stručnog štaba. Nije bilo teško naći zajednički jezik. Sale Stanojević je veliki navijač Partizana i dogovor oko produžetka ugovora trajao je dva-tri minuta. Idemo sada ka cilju da osvojimo tuitulu, da je vratimo u Humsku, takođe cilj nam je da osvojimo Kup Srbije i da nastavimo sa borbama u Evropi“, naveo je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Novi ugovor biće na snazi do leta 2024. godine, a Stanojević je takođe istakao zadovoljstvo usled činjenice da mu je klub ukazao poverenje.

„Idemo zajedno u tom periodu. Nadam se da će biti sve kako treba, dobro smo sarađivali i nadam se da će se sve nastaviti u istom smeru“, poručio je trener crno-belih.

Stanojević je drugi mandat u Humskoj počeo u septembru 2020. godine i u međuvremenu je crno-bele vodio na 74 utakmice. U prvoj sezoni po povratku aktuelnog stratega u Humsku crno-beli su ostali iza večitog rivala u Superligi i Kupu Srbije, ali nastavak aktuelne sezone dočekuju na liderskoj poziciji u prvenstvu sa pet bodova prednosti u odnosu na crveno-bele i uz visoke ambicije na sva tri fronta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari