Stanojević: Suma ne poštuje Partizan 1Foto: Miroslav Todorovic Tosa / STARSPORT

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je fudbaler crno-belih Sejduba Suma svojevoljno otputovao u Gvineju na utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između reprezentacija ove afričke zemlje i Maroka.

Stanojević je dodao da se povreda koju je vezista Partizana zaradio na utakmici Lige konferencija protiv Santa Klare tokom boravka u Gvineji dodatno iskomplikovala.

„Suma se povredio na meču sa Santa Klarom i sam je tražio izmenu u 20. minutu. Naš lekarski tim je utvrdio povredu i poslao je dokumentaciju Fudbalskom savezu Gvineje. Suma nije trebalo da putuje, ali je to učinio na svoj ruku i samo pogoršao povredu. Nije ispoštovao klub i doveo je sve nas u problem. Bio je ovde, dobio zadatak da se leči, pod tretmanom naših doktora“.

Trener Partizana smatra da Suma ne poštuje klub za koji nastupa od 2017. godine, kada je došao iz slovačkih Košica.

„Mora da shvati da je Partizan veliki klub i da ga poštuje kao instituciju. Pogotovo što mu je sve dao. Vratio se, ali ne znam kada ću ponovo moći da računam na njega“.

Gvineja je u nedelju trebalo da igra utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Maroka, ali se u toj afričkoj zemlji dogodio pokušaj vojnog udara.

Granice su zatvorene, obustavljen je avionski prevoz, ali su Suma i još 11 članova nacionalnog tima koji nastupaju u evropskim klubovima napustili zemlju zahvaljujući intervenciji Liverpula, koji je organizovao evakuaciju za svog igrača Nabija Keitu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari