Stiže 1.500 rsd za patriotski tiket - Podrži Srbe u Ligi Evrope! 1Foto: EPA-EFE OLAF KRAAK

Vreme je za fudbal! Kako to lepo zvuči, zar ne? A, gde je fudbal – tu su i Srbi, pa je tako i ovog četvrtka, kada nas čekaju izuzetno zanimljivi dueli Lige Evrope.

Kao što verovatno znate, Ajaks će na svom terenu dočekati Romu, Arsenal će ugostiti Slaviju iz Praga, koja je definitivno jedno od najvećih iznenađenja, dok će Dinamo igrati protiv Viljareala, a Granda protiv Mančester junajteda.

Za poptuni užitak u ovoj fudbalskoj večeri donosimo vam fantastičan bonus od 1.500 dinara, a sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE.

Fenomenalni Ajaks i još bolji Dušan Tadić pokušaće da još jednom dokažu da nisu samo trenutna senzacija i da su i te kako spremni za pohod na trofej. Nakon povratka iz reprezentacije, Tadić je nastavio sa vrhunskim partijama, gotovo da ne prođe utakmica da ne upiše gol ili „barem“ asistenciju, pa se nadamo da će imati uspeha i večeras.

Da mu neće biti lako – sigurno neće, jer ispred sebe ima ekipu Rome. Za razliku od Ajaksa, koji je u seriji od sedam pobeda (u svim takmičenjima), Roma igra sa dosta oscilacija. Remi protiv Sasuola i poraz od Napolija ne ulivaju nadu navijačima, ali „Vučica“ se sigurno neće tako lako predati.

Istorija kaže da su se Ajaks i Roma već sastajali i da italijanski tim još uvek ne zna za pobedu. Da li će sada prekinuti negativni niz ili će navijači holandske ekipe još jednom zapevati „Tadić on fire“ ostaje da vidimo.

Ove večeri gledaćemo i posrnuli Arsenal i veliko iznenađenje – Slaviju. Poraz, remi, pobeda, poraz, remi i tako u krug – to je otprilike forma „Tobdžija“ ove sezone, a posebno ih je uzdrmao ubedljiv poraz protiv Liverpula.

Mikel Arteta je, kako je sam rekao, šokiran izdanjem svog tima, a da li će Slavija uspeti da iskoristi to? Praški tim nalazi se u doboj formi, jedino što im se može zameriti jeste remi protiv Brna u domaćem šampionatu, ali ne verujemo da će to mnogo uticati na Ligu Evrope.

Ipak, iako „davno beše“, sigurni smo da njihovi navijači i dalje dobro pamte debakl protiv Arsenala, kada je londonski tim slavio sa više nego ubedljivih 7:0. Gotovo da smo uvereni da se to ovog puta neće desiti, ali ako ste u dilemi šta da odigrate – jasno je da će biti „kiša“ golova.

Dok svet i dalje bruji o senazcionalnom izdanju Dinama i eliminaciji Totenhema, Zagrebčani nemaju vremena da žive na „staroj slavi“. Okreću se novom izazovu, a to je španski Viljareal.

Obe ekipe su u dobroj formi, te je sigurno da ćemo gledati pravi spektakl!

I za kraj, ali ne i manje bitno, ove večeri nas čeka i duel Mančester junajteda i Granade. Kada su „Đavoli“ u pitanju, potpuno je suludo prognozirati bilo šta. Malo je reći da imaju oscilacije u igri, a pre samo nekoliko dana su jedva „preživeli“ Brajton.

Ipak, ono što može da raduje Ole Gunar Solskjera jeste forma njegovih napadača, ako ne „radi“ Bruno Fernandeš, tu su Markus Rašford i Mejson Grinvud, pa se ima u koga uzdati.

Odbrana je, naravno, problematična i to je jasno kao dan, a da li će Granda uspeti da je probije? Daleko od toga da su i Španci u dobroj formi, tri vezana poraza ne ulivaju nadu, ali znali su „Đavoli“ da kiksnu i protiv mnogo slabijih rivala.

Ipak, ne sumnjamo da ćete želeti da podržite Nemanju Matića, pa u to ime možete odigrati jedan patriotski tiket.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari