Stojković objavio spisak za utakmice protiv Jamajke i Japana 1Foto: FSS

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio je danas spisak igrača za dve prijateljske utakmice koje će nacionalni tim odigrati u Japanu. Fudbaleri Srbije će 7. juna u Hjogu igrati prijateljsku utakmicu protiv Jamajke, a četiri dana kasnije u Kobeu protiv Japana, na Kirin kupu.

„Prema programu koji nam sledi od ponedeljka, 31. maja, počinjemo sa treninzima i pripremama za prijateljski meč sa Jamajkom i utakmicu na Kirin kup čelendžu protiv Japana. Sa zadovoljstvom smo prihvatili da učestvujemo na ovom prestižnom turniru“, rekao je Stojković za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Kako je naveo, u sklopu priprema za odlazak u Japan, njegov tim će 2. juna u Sportskom centru odigrati trening meč protiv mlade reprezentacije Srbije koji će biti zatvoren za javnost.

„O svemu ćemo više pričati na konferenciji za medije koja će biti održana u danu kada se reprezentacija okuplja, u ponedeljak“, dodao je Stojković.

Spisak:

Golmani: Predrag Rajković (Rems), Marko Ilić (Kortrajk), Đorđe Nikolić (Bazel);

Odbrana: Stefan Mitrović (Strazbur), Sava Čestić (Keln), Uroš Spajić (Krasnodar), Strahinja Pavlović (Monako), Marko Petković (TSC), Aleksa Terzić (Empoli), Mihailo Ristić (Monpelje);

Sredina: Nemanja Maksimović (Hetafe), Nemanja Gudelj (Sevilja), Darko Lazović (Verona), Marko Grujuć (Liverpul), Ivan Ilić (Verona), Andrija Živković (PAOK);

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Fjorentina), Dejan Joveljić (Volfsberger), Filip Đuričić (Sasuolo).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari