Sudija Radaković prijavio Igora Duljaja 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Čak 12 dana od incidenata na meču Partizan – Napredak (0:1), sudija Nikola Radaković prijavio je Igora Duljaja.

Šef struke Partizana biće, verovatno, novčano kažnjen zbog uvreda i teških reči upućenih glavnom arbitru tokom i posle utakmice 26. kola šampionata Srbije.

Posle dužeg „razmišljanja“ mladi novosadski arbitar presavio je tabak i detaljno objasnio događaje iz Humske, pogotovo po okončanju burnog duela. Svašta se čulo tokom i posle susreta fudbalera Partizana i Napretka. Sudije su, zajedno sa delegatom Zvonkom Jevremovićem, duže vreme napuštale teren.

Kako je istaknuto u zapisu Nikole Radakovića, trener Partizana više puta se uz uvrede obraćao njemu i kolegama. Na sreću, zahvaljujući prisebnosti aktera, izbegnut je fizički kontakt šefa struke crno-belih sa glavnim sudijom.

U finišu utakmice, isključen je i Marko Jovanović, asistent u stručnom štabu Partizana.

Mladi trener uputio je sudiji uvrede i pogrdne reči. Imaće i otežavajuću okolnost – nije bio prijavljen u zvaničnom protokolu, niti prisutan na predviđenom mestu prilikom kontrole upisanih lica uoči meča, piše Sport Klub.

Lošim je ocenjeno i ponašanje ostalih ljudi na klupi Partizana.

Da nevolja bude veća, zakazalo je i obezbeđenje po okončanju meča. Napuštanje terena dugo je trajalo, sudije su se potom našle i na meti navijača.

Utakmica u Humskoj trebalo bi uskoro da dobije epilog i pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari