Sudijska komisija o spornim odlukama arbitara na mečevima u Humskoj i na Banovom Brdu: Oštećena sva četiri kluba 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije analizirala je sporne situacije na utakmicama 7. kola Superlige Partizan – Radnik i Čukarički – Crvena zvezda i došla do zaključka da su sva četiri kluba podjedanko oštećena.

„Na sednici Sudijske komisije FSS održanoj 18. 09. 2023. vanredno su analizirane sporne situacije koje su se desile na utakmicama 7. kola Super lige Srbije“, stoji u saopštenju.

Komisija je donela zaključak da su na mečevima Crvene zvezde (protiv Čukaričkog) i Partizana (protiv Radnika) načinjene četiri greške, po jedna na štetu sva četiri kluba.

„Ukupan broj grešaka do ovog kola bio je minimalan, sudije su svojim odlukama doprinele da gledamo neke veoma kvalitetne utakmice i da prvenstvo bude veoma zanimljivo“, dodaje se u saopštenju.

Komisija je dodala i da „insistira na tome da svi klubovi imaju podjednak tretman“.

„Na svim seminarima, uključujući i poslednji održan 12. 09. 2023 sa naše strane je potencirano je da se neće tolerisati neujednačenost kriterijuma u korist pojedinih klubova“, saopštila je Fudbalska komisija FSS.

Sudijska komisija se „neće obazirati na saopštenja, uvrede, omalovažavanja i nastaviće da se bori za ravnopravan tretman svih klubova u dva najviše ranga takmičenja“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari