Supruga Siniše Mihajlovića se zahvalila Zvezdi i Vojvodini 1Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Supruga Siniše Mihajlovića Arijana zahvalila se Crvenoj zvezdi i Vojvodini na svečanom oproštaju od njenog muža pre početka utakmice ova dva kluba u 20. kolu Superlige.

Na svom Instagram nalogu Arijana je objavila fotografije sa stadiona „Rajko Mitić“, na kojima su prikazani detalji sa svečanosti.

Deo tribine na zapadnoj strani dobio je ime po slavnom fudbaleru i velikim slovima ispisano je njegovo prezime na tom sektoru.

Takođe, objavila je i fotografiju sa terena uz nacrtana srca, u trenutku kada je na centru rašireno platno sa likom Siniše Mihajlovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

U ime porodice svečanom oproštaju su prisustvovali Sinišini sinovi Dušan i Nikolas, koji su dobili uramljne dresove svog oca u kojima je nastupao za Crvenu zvezdu, odnosno Vojvodinu.

Poklone su im predali predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, član šampionskog tima iz Barija Dragiša Binić i prvi čovek Novosađana Dragoljub Zbiljić.

Meču na stadionu Rajko Mitić prisustvovo je i Dražen Mihajlović, Sinišin brat.

Supruga Siniše Mihajlovića se zahvalila Zvezdi i Vojvodini 2
Foto: Printscreen Instagram ariannamihajlovic

Legendarni fudbaler je kao član Vojvodine osvojio titulu prvaka Jugoslavije, a zatim u decembru 1990. prešao u Crvenu zvezdu, sa kojom je u Bariju osvojio titulu šampiona Evrope, a u Tokiju i trofej za najbolji tim na svetu.

Preminuo je 16. decembra prošle godine od posledica leukemije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari