Svuda pođi, kući dođi: Novak Đoković se u Ulici olimpijskih igara u Beogradu sprema za prelazak na šljaku u Monte Karlu (VIDEO) 1Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vratio se kući iz SAD, gde je posle pet godina bio na prva dva turnira iz masters serije u sezoni.

U kalifornijskom Indijan Velsu je i igrao, ali je neslavno prošao, a zatim se prebacio na istočnu američku obalu, u Majami na Floridi, da bude zvezda zabave koju je priredio „Lakost“ čiju opremu nosi.

Sada mu sledi sezona na šljaci, izuzetno bitna u pripremama za olimpijski turnir u Parizu, jer će se borbe za medalje, a zlatna mu je vrhovni cilj ove godine, voditi na terenima Rolan Garosa.

Prvi izazov na zemljanoj podlozi je masters u Monte Karlu (7-14. april).

Svuda pođi, kući dođi: Novak Đoković se u Ulici olimpijskih igara u Beogradu sprema za prelazak na šljaku u Monte Karlu (VIDEO) 2
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nego što se uputi tamo gde mu je rezidencija posetio je Teniski klub Bejzlajn u Ulici olimpijskih igara u Košutnjaku, gde je i ranije trenirao.

 

Pluća Beograda, dok ih prestonica još i ima, poslužiće rekorderu i po broju trofeja na mastersima da napuni pluća za nastavak teniske godine koja mu nije krenula dobro.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari