Boćanje na Rolan Garosu: Đoković nadmašio Međedovića koji je morao pred kazneni vod (VIDEO) 1Foto: AP/Jean-Francois Badias

Novak Đoković, prvi „reket“ sveta, već je na 400 kilometara od Ženeve, gde je imao poslednje testove na šljaci za vrhunac profesionalne sezone na zemljanim terenima.

S gorkim utiskom da je još jednom bio ispod svog vrhunskog nivoa, jer ga je u polufinalu savladao Čeh Tomaš Mahač, stigao je na Rolan Garos – da li i zaista s poljuljanim samopouzdanjem u pogledu odbrane trona?

 

Na prvom treningu, na glavnom stadionu „Filip Šatrije“, drugarski se izgrlio sa španskim asom Rafaelom Nadalom, koji je u svojoj drugoj kući već dva-tri dana. Bio je to susret jedina dva osvajača posle 2015, a u tom periodu Đoković je postigao sva tri svoja trijumfa, dok je kralj šljake dosegao i do 14. trofeja, i dalje bez poraza u finalu.

 

Đoković je ostao na igralištu sa svojim timom, a pridružio im se Hamad Međedović, koji se kroz kvalifikacije izborio za učešće.

 

Pred dobro popunjenim tribinama boćalo se teniskim lopticama.

Međedoviću, 20-godišnjaku, najmlađem u veseloj družini, stegla se ruka pa je kao najlošiji u ogledanju morao da plati cenu pred vodom za gađanje.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari