"Terzić mi nije izlazio iz kancelarije dok nije izabran za predsednika FSS": Bivši Partizanov gensek pecnuo generalnog direktora Crvene zvezde, pa optužen da laže 1Srdjan Stevanovic/starsportphoto.com)

Burna polemika delegata dva najveća domaća kluba za govornicom Skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

Delegat Partizana, Žarko Zečević, prvo je prokomentarisao poslednja dešavanja u FSS. I upro prstom u generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, podsećajući ga na dane kada je redovno posećivao komšijski stadion.

„Antagonizam Crvene zvezde i Partizana kumovao je svemu što smo videli. O čemu se radi? Svega smo se nagledali, pogledjte koji ljudi su od 1985. godine bili predsednici saveza. Nismo bili ni protiv Zvezdinih ljudi, čak smo i pomogli izbor nekih. Podsetiću samo i Zvezdana Terzića da je sedeo u kancelariji, kod mene, na stadionu Partizana, dok nije izabran za predsednika FSS.

Prozivamo Nenada Bjekovića, čoveka bez mrlje u sportu svih godina, najbolji igrač Nice u poslednjem veku, nikad nije odbijen bilo gde. Vodimo se kojekakvim sujetama“, istakao je najdugovečniji generalni sekrtetar kluba iz Humske, koji je u poslu dugo bio kao prst i nokat sa aktuelnim zamenikom predsednika FSS, Nenadom Bjekovićem, a danas važi za vladara iz senke u upravi crno-belih.

Zvezdin izaslanik i jedan od direktora u Ljutice Bogdana 1, Marko Petrović, žustro je replicirao starijem govorniku sa druge strane Topčiderskog brda.

„Sram vas bilo, izneli ste gomilu neistina. Gospodin Zvezdan Terzić izabran je za predsednika FSS kao delegat OFK Beograda. Obišao je Srbiju, a kandidat Partizana, Nenad Bjeković, nije našao za shodno ni da se obrati Crvenoj zvezdi“, između ostalog konstatovao je Petrović, ispred kluba koji se inače žustro suprotstavio tajmingu izbornog procesa u FSS i na kraju „oborio“ kandidaturu Bjekovića, nateravši ga da je danas povuče.

U kratkoj replici kolegi sa „Rajka Mitića“, Zečević mu se obratio sledećim rečima.

„Izvinjavam se, osetio sam potrebu da reagujem na reči Zvezdana Terzića. Nikad ranije nisam odgovarao, iako su me nazivali svakojakim imenima, čak i vređali… Voleo bih da ostane zapisano, što sam i rekao u prvom obraćanju – antagonizam Crvene zvezde i Partizana doveo nas je do svega ovoga“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari