The trojka: Novak Đoković se u Stejpls centru dokazao kralju Lebronu Džejmsu (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/RAY ACEVEDO

I pre i posle turnira iz masters serije u Indijan Velsu u Kaliforniji, na koji se vratio posle pet godina, ali je neslavno poklekao već pred drugom preprekom, Italijanom Lukom Nardijem, najbolji teniser sveta Novak Đoković, osvedočeni poklonik košarke, bio je na utakmicama u Stejpls centru u Los Anđelesu.

U susret izazovima u Indijan Velsu, koji je udaljen oko 200 kilometara od „grada anđela“, posmatrao je meč Lejkersa i šampiona Denvera, koji se pao baš u pravo vreme da se sretne s Nikolom Jokićem, asom tim iz Kolorada.

 

Posle poraza na turniru ostao je još neko vreme u Kaliforniji, a za svoju dušu je gledao i meč slavnih „jezerdžija“ s Golden Stejtom.

Tada se video s najsjajnijom zvezdom Lejkersa Lebronom Džejmsom, a poklone je na terenu posle meča razmenio sa Stefom Karijem, vodećim igračem tima iz San Franciska. Njemu je dao reket, a dobio je dres.

 

Kakav bi to boravak u jednoj od najčuvenijih dvorana na svetu, koja se po sponzoru sada zvanično zove drugačije, bio da se Đoković ne okuša u šutu za njeno veličanstvo trojku.

I pogodio je.

Preko društvenih mreža se obratio Lebronu: „Kralju Džejmse, nije loše, ha…“.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari