Titula pa muzički spektakl u novom ruhu "Bernabeua": Realu dozvoljeno da zbog koncerta Tejlor Svift igra u poslednjem kolu dan ranije od ostalih 1Foto: EPA-EFE/JOEL CARRETT

Američka muzička zvezda Tejlor Svift, globalno obožavana, pevaće na svojoj evropskoj turneji i na Realovom stadionu „Santijago Bernabeu“ u Madridu, koji ima novo ruho.

Koncert je 30. maja.

Trebovano je 450.000 karata, a predviđeno je da jedna od najčuvenijih fudbalskih arena za muzičke spektakle primi 65.000 poklonika.

Budući da je uoči nastupa potrebno obaviti opsežne pripreme, „kraljevski klub“ se obratio rukovodstvu španske lige s molbom da se njegov meč s Betisom u poslednjem kolu odigra 25. maja, dan ranije od ostalih utakmica, koje bi trebalo da počnu u isto vreme (17.30 časova). Odobrenje je i dobio.

Posle 26 kola, 12 kola do kraja šampionata, madridski velikan vodi ispred dva katalonska tima. Od Đirone ima šest bodova više, a od najljućeg rivala Barselone, koja je i dalje važeći prvak, osam (nju dočekuje 21. aprila, u drugom El klasiku u sezoni).

Ako se Real bude vraćao na tron, sad njegovi navijači imaju obaveštenje da će se titula slaviti dan ranije nego što su mislili.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari