Tončev: Na Čairu će se igrati Liga Evrope 1

Fudbaleri Radničkog će više od tri decenije ponovo igrati u Evropi, a uz manje korekcije, utakmice će igrati na Čairu, potvrdio je Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog, koji se nedavno vratio iz Ženeve gde je razgovarao sa delegacijom UEFA, navodi se u saooštenju FK Radničkog Niš.

Predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom Tončev ističe uverenje da će uz neophodne i precizno definisane korekcije Čair biti domaćin prve evropske utakmice posle 35 godina.

„Nakon iscrpnih razgovora sa predstavnicima UEFA u Ženevi ukazano nam je na sve nedostatke koje treba ispraviti kako bi Radnički igrao na Čairu. Klub je ozbiljno prionuo rešavanju tih problema i verujem da ćemo igrati na Čairu. Kao što sam ranije rekao, nema fudbalske draži, ukoliko Radnički bude igrao van Niša“, izjavio  je Tončev.

Kako se navodi u saopštenju, protivnik Radničkog u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope biće poznat 19. juna, kada će biti obavljen žreb, a televizija Sport Klub direktno će prenositi izvlačenje kuglica .

Bitan podatak za Nišlije jeste to da biti u grupi povlašćenih timova, te ih očekuje znatno lakši žreb i otvoren put ka prolasku u drugu rundu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari