Trener Crvene zvezde delimično zadovoljan nastupom svog tima na meču sa Olimpijom: Bićemo spremni do početka plej-ofa 1foto: Peđa Milosavljević / Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice 26. kola ABA lige u kojoj je njegov tim pobedio Cedevita Olimpiju (84:70) da je meč poslužio kao priprema za predstojeći plej-of ovog takmičenja.

– Utakmica nije imala rezultatski značaj, ali je bila značajna i za nas i za Cedevita Olimpiju jer za nedelju dana počinje plej-of i tu nema mesta za kikseve. Izuzetno sam zadovoljan sa određenim periodima naše igre, ali i sa druge strane zabrinut zbog nekih drugih stvari. Nismo imali fokus u odbrani i agresivnost u napadu. Ali, imamo još nekoliko dan da spremimo dobro za početak plej-ofa – izjavio je trener Crvene zvezde.

Ivanović, kome je ovo bila prva sezona na klupi neke od ekipa koje igraju ABA ligu, dodao je da je iznenađen dobrim kvalitetom regionalnog takmičenja.

– Mislim da je teško igrati ABA ligu, jer su ekipe pune talentovanih igrača i sve ekipe imaju karakter. Nije lako igrati, ja sam prijatno iznenađen kvalitetom – rekao je Duško Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari